solgar whey için ürünler (5)

Protein

Protein

Protein İçerik: örneğin 750g Süt proteini, peynir altı suyu proteini, yumurta proteini, doğal aromalar, tatlandırıcı Sukraloz Açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir. Ürün kapalı, kuru, ışık geçirmeyen bir yerde ve oda sıcaklığında (15 – 25° C) saklanmalıdır.
Süt Proteini İzolatı Normal - Süt Proteini İzolatı Normal 1000kg

Süt Proteini İzolatı Normal - Süt Proteini İzolatı Normal 1000kg

Süt Proteini İzolatı (WPI), peynir altı suyundan yeterli miktarda protein dışı bileşenlerin çıkarılmasıyla elde edilir, böylece bitmiş kuru ürün, kuru madde bazında %90'dan az protein içermez. Membran filtrasyon süreçleri ve/veya demir değişimi ile üretilir. Süt Proteini İzolatı'nın asiditesi, güvenli ve uygun pH ayarlayıcı bileşenlerin eklenmesiyle ayarlanabilir. İnsan tüketimi için sunduğumuz WPI, Avrupa Birliği'nin tüm düzenlemelerine ve uyum şartlarına uygundur. Molkenprotein İsolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Vitamin D3V 100.000 IU/g Toz, vegan

Vitamin D3V 100.000 IU/g Toz, vegan

Vitamin D3V 100.000 IU/g Toz, bitkisel bir kaynaktan (Kolekalsiferol) mikro kapsüllenmiş formda, geliştirilmiş stabilite ve dayanıklılık için, %100 GDO'suz, vegan Vitamin D3 100.000 IU/g Toz, bitkisel bir kaynaktan (Kolekalsiferol) mikro kapsüllenmiş toz matrisinde Vegan Ambalaj: 1 kg
Gentamisin Sülfat Sodyum

Gentamisin Sülfat Sodyum

laboratuvar kullanımı için.
Buğday Otu Tozu - Besin Takviyesi

Buğday Otu Tozu - Besin Takviyesi

Buğday otu, beslenmenin doğal ve bitkisel bir zenginleştirilmesidir. "Yeşil İçecek" olarak hazırlanan buğday otu tozu, birçok insanın sebze sularına olan artan isteğini karşılamaktadır. Tüketim önerisi: Günde 1 - 3 tatlı kaşığı az su ile karıştırın, sebze suyu veya sıcak çorba ile karıştırarak tüketin. Soğuk olarak da içilebilir. İçindekiler: Kurutulmuş, toz haline getirilmiş organik buğday otu. DE - ÖKO-001 Menşei Almanya